Maa- ja kotitalousnaiset Järjestötoiminta

Järjestötoiminta

Iloa yhdessä olemisesta ja tekemisestä - Olet tervetullut mukaan!

9.9.2020

Maa- ja kotitalousnaisten järjestötoiminta koronapandemian aikana

Kaikkia tarvittavia turvatoimia ja varovaisuutta sekä viranomaisten ohjeita ja määräyksiä on syytä noudattaa maa- ja kotitalousnaisten järjestötoiminnassa edelleen nyt syksyllä lisääntyneiden koronatartuntojen taltuttamiseksi.

Tiedustelut: Helena Velin 040 527 1579 tai helena.velin@maajakotitalousnaiset.fi

 

Maa- ja kotitalousnaisten järjestötoiminta

Meitä maa- ja kotitalousnaisia on 30 000. Jäsenissämme on ihmisiä, jotka asuvat maaseudulla, joiden juuret ovat maalla tai joille maaseudun asiat ovat muuten sydäntä lähellä.

Jäsenet toimivat paikallisyhdistyksissä ympäri Suomen. Olemme yksi Suomen suurimmista naisjärjestöistä.

Jäsenenä olet mukana laajassa verkostossa, joka toiminnallaan edistää maaseudun elinvoimaisuutta. Yhdistykset tarjoavat paikan yhdessä tekemiselle ja olemiselle. Tärkeitä asioita ovat yhteisöllisyys, hyvinvointi, virkistäytyminen, kodin asiat, lähiruoka, - maisema ja -ympäristö, luonto, maaseutu ja pienyrittäjyys.

Yhdistykset järjestävät juuri sellaista toimintaa kuin sinä ja muut jäsenet toivovat. Näiltä sivuilta voi ammentaa lisää ideoita yhdistyksen toimintaan.

Tutustu myös Koti ja maaseutu -lehteen! Koti ja maaseutu on Maa- ja kotitalousnaisten oma lehti ja täyttä asiaa. Lehti kertoo yrittäjistä ja maaseudusta, terveydestä, ihmissuhteista ja ilmiöistä. Lehdessä on hyvät, ajankohtaiset ruokaohjeet, käsitöitä, pihoja ja puutarhoja. Juuri sitä mikä meitä kiinnostaa!

Tutustu ja tilaa Maa- ja kotitalousnaisten tuotteita verkkokaupasta! Tarjolla on paitoja, tyylikkäitä huiveja, kauniita koruja, mukavia lahjoja muistamiseen sekä paljon muuta.

  • Vinkkejä yhdistyksen toiminnan suunnitteluun

  • Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen yhdistyskirjeet

  • Yhteisöllisyyttä, hyvinvointia ja asiantuntijapalveluja elävän maaseudun hyväksi

  • Etsitkö Maa- ja kotitalousnaisten toimintaa läheltä Sinua?

  • Materiaalia yhdistysten toimintaan - Sivuille pääsy edellyttää kirjautumista

Aihe liittyy myös näihin

Jaa

Ota yhteyttä