Maa- ja kotitalousnaiset Kauppa

Kauppa

Osta omaksi iloksi tai lahjaksi ystävälle - tuet samalla järjestön toimintaa!

Maa- ja kotitalousnaisten kaupassa on myynnissä järjestötuotteita ja lahjatavaroita. Tuotteita ostamalla tuet Maa- ja kotitalousnaisten toimintaa!

Laadukkaat tuotteet ovat pääosin kotimaassa valmistettuja.

Tutustu tuotteisiin

Tilaukset

Tuotteet tilataan tällä lomakkeella, joka löytyy myös eri tuoteryhmien sivuilta tuotteiden jälkeen tai  sähköpostilla tilaukset@maajakotitalousnaiset.fi tai puhelimella puh. 040 527 1579 / Helena Velin 

JOULU 2021

Tee tilaus 16.12. 2021 mennessä, jotta tilauksesi ehtii perille jouluksi. Vuoden 2022 postitukset alkavat viikolla 2, 10.1.2022 alkaen.

Mikäli tilaat tuotteet sähköpostilla, lisää viestiin selkeästi tilattavat tuotteet, määrät, koot, tilaajan nimi ja puhelinnumero sekä toimitus- ja laskutusosoite.

Tilauksen maksutapana on lasku. Lasku lähtetään toimituksen yhteydessä. Isommat tilaukset lähetetään postiennakolla. Laskuun lisätään postimaksu ja pakkauskulut.

Tuotteet toimitetaan postitse kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina.

Kun tuotetta on varastossa, toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, 10 % tai 0 %.

Tuotteiden palautusoikeus

Käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajasuojalain nojalla 14 päivän palautusoikeus. Palautetun tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä tuotepakkauksessaan.

Palautettavan tuotteen voi lähettää asiakaspalautuksena osoitteella Maa- ja kotitalousnaisten Keskus Vanha talvitie 2 A 15, 00580 Helsinki. Merkitse tuotepaketin päälle "Asiakaspalautus" sekä omat yhteystietosi.
 

Jaa