Kaura-omenapannukakku

Omena ja kaura maistuvat mehevässä pannukakussa.

Kaura-omenapannukakku

uunipellillinen 
3 dl kaurapuuroa
4 kananmunaa
5 dl maitoa
1 rkl sokeria
0,5 tl suolaa
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl öljyä
 
Päälle:
4 - 6 (400 g) kotimaista omenaa 
juoksevaa hunajaa 
kanelia
 
1. Sekoita kulhossa jäähtynyt kaurapuuro, kananmunat, maito, sokeri, suola, jauhot ja öljy. Anna pannukakkutaikinan turvota hetki jääkaapissa. 
2. Huuhtele omenat. Jos käytät ulkomaisia omenoita, kuori ne. Poista omenien siemenkodat ja leikkaa omenoista ohuita viipaleita. 
3. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille. 
4. Asettele taikinan päälle omenaviipaleet vieri viereen. Valuta omenaviipaleiden päälle juoksevaa hunajaa ja ripottele päälle hieman kanelia. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.

Jaa