Nautatila menee nettiin

Nautatila menee nettiin

31.10.2019

Perustason koulutusta ja kertausta nautarekisterin ja muiden perusverkkopalveluiden käyttöön.

Maito- ja lihatilan arjen rutiineihin kuuluu nautarekisterin ylläpito. Tänä päivänä suuri osa karjatiloista ilmoittaa eläintapahtumat netissä Minun Maatilani -ohjelmistolla. Haluaisitko sinä siirtyä nautarekisterin ylläpitämisessä puhelinpalvelun käytöstä nettiin? Tai kaipaatko vain kertausta Minun maatilani -ohjelman peruskäytössä?

Nyt sinulla on mahdollisuus saada kädestä pitäen -opastusta Minun Maatilani Nauta-ohjelmiston käyttöön sekä tietoa muistakin viljelijälle hyödyllisistä netissä toimivista palveluista. Digiportaat-hanke tarjoaa maksuttoman perustason digi-infon kaikille maito- ja lihanautatiloille. Tilaisuus järjestetään samanaikaisesti kolmella paikkakunnalla Etelä-Savossa sekä etäyhteydellä netissä.

Nautatila menee nettiin -digi-info  torstaina 31.10. klo 10-12

 
10.00 - 10.45   Verkkopalvelut ja Minun Maatilani viljelysuunnitteluohjelma Wisun esittely, ProAgrian
                                                         asiantuntijat
10.45 - 12.00   Minun Maatilani Nauta -perusteet, Petri Saarinen Mtech Oy (etänä)
 
Tapahtumapaikkoina:
  1. Mikkeli, Mikonkatu 5, ProAgria Etelä-Savo, 4. krs. (ota mukaan oma läppäri, tabletti tai älypuhelin)
  2. Juva, Juvantie 13, Juvan kunnanvirasto, 2. krs. (ota mukaan oma läppäri, tabletti tai älypuhelin)
  3. Savonlinna, Kirkkokatu 9, ProAgria Eelä-Savo (ota mukaan oma läppäri, tabletti tai älypuhelin)
  4. Etänä omasta tuvasta, navetalta tai traktorin hytistä omalla pöytätietokoneella, läppärillä, tabletilla tai älypuhelimella. Tämä vaihtoehto edellyttää toimivaa nettiyhteyttä ja kuulokkeita, jotta pystyt seuraamaan opetusta. Lisäksi tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, johon lähetämme linkin tapahtumapäivän aamuna klo 8 jälkeen. Yhteyden testaus tehdään klo 9.30 jälkeen.

Tämä koulutustilaisuus kannattaa käyttää hyödyksi! Tämä on todennäköisesti ainoa perustason koulutuksemme.

Hyödynnä myös maksuton digikartoitus, joka osoittaa sinulle, mitä osa-alueita sinun kannattaisi tulevaisuudessa kehittää osaamisessasi, jotta maatilan pyörittämisen rutiinit ja pidemmällekin menevät toimenpiteet hoituisivat näppärästi ja helposti diginä. 

Kun pääset tässä alkuun ja innostut, voit vaikka saman tien ilmoittautua jatkokurssille, jonka tulee pitämään Petri Saarinen Mtechiltä 28.11. paikan päälle Mikkeliin. Myös Digi-jatkot voit seurata etänä omasta sijainnistasi tai etänä Juvan ja Savonlinnan toimistoilta. Pääsyvaatimuksena jatkoille toimii maksuton digikartoitus. Jatkokurssi ja kaikki muu Digiportaat-hankkeen koulutus sen jälkeen kustantaa yhteensä vain alk. 100 €/tila +alv 24 %.

Digi-infon järjestää Digiportaat-hanke. Digiportaat-hanketta toteuttavat yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, Etelä-Savon Yrittäjät, Savonlinnan hankekehitys Oy sekä ProAgria Etelä-Savo. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Etelä-Savon ELY-keskus ja Etelä-Savon kunnat.

Kysy lisää: Minna Laitinen, ProAgria Etelä-Savo, minna.laitinen@proagria.fi, p. 041 730 0648.

Ilmoittautuminen Digi-infoon ja digikartoitukseen alla olevalla sähköisellä lomakkeella tai puhelimitse Minnalle.

Tapahtuman ajankohta: 31.10.2019 10:00 - 12:00
Lähiosoite: ProAgrian Mikkelin toimisto, Juvan toimisto ja Savonlinnan toimisto sekä etänä WebExillä
Postinumero ja -toimipaikka: Etelä-Savo
Hinta: Maksuton
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 28.10.2019 16:00
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Mikäli osallistut etäyhteydellä, sähköpostin ilmoittaminen on välttämätöntä. Saat tähän sähköpostiin osallistumislinkin.
Tietoa käytetään hankeseurantaan.

Jaa

Palvelut