Riukuaitatalkoot

Riukuaitatalkoot

09.06.2018

Haluatko oppia perinteisen riukuaidan tekoa? Tule riukuaitatalkoisiin Heinävedelle, Vihtarin maakunnallisesti arvokkaalle maisema-alueelle.

Riukuaitatalkoot Vihtarissa

9.6.2018 klo 9.00 - 16.00

 
Pirteä Pässi
Savonrannantie 12a, 7940 Vihtari
 
Haluatko oppia perinteisen riukuaidan tekoa? Tule riukuaitatalkoisiin Heinävedelle, Vihtarin maakunnallisesti arvokkaalle maisema-alueelle. 
 
Mattilan tilalla talkoita vetämässä riukuaitamestari Matti Partio. Aitaa tehdään perinteisesti kuusenvitsaksilla sitomalla, rautalankaa saati ruuveja ei käytetä.
Tarjolla myös hyvää seuraa ja talkooevästä. Aloittelemme klo 9, paikalle voit saapua omaan tahtiin, ja talkoita jatkamme niin pitkään kuin siltä tuntuu.
 
Talkootapahtuman järjestävät KYNÄ- hanke, Ilmari Räsäsen Säätiö, Heinäveden luonnonystävät ja Pirteä Pässi. Tervetuloa!
 
Lisätietoa: 
maisema- ja ympäristöasiantuntija Saara Ryhänen
saara.ryhanen@maajakotitalousnaiset.fi, p. 040 486 8237
 
Tapahtuman pääjärjestäjänä on Kulttuuriympäristö näkyväksi KYNÄ -hanke. Hankkeella halutaan lisätä yleistä tietoisuutta kulttuuriympäristöstä ja sen arvostusta sekä innostaa maaseudun asukkaita, maanomistajia, viljelijöitä, yhdistyksiä, yrityksiä ja muita toimijoita hoitamaan kulttuuriympäristöä sekä hyödyntämään sitä yritystoiminnassa.
 
Hanke toimii Etelä-Savon ja Keski-Suomen maakuntien alueilla. Hanketta toteuttavat alueiden ProAgriat ja Maa- ja kotitalousnaiset. Hanketta rahoittavat EU:n maaseuturahasto sekä Etelä-Savon ja Keski-Suomen ELY-keskukset.
 
KYNÄ-hankkeen toimintaa voi seurata myös Facebookissa:
 

 

Tapahtuman ajankohta: 09.06.2018 09:00 - 16:00
Lähiosoite: Pirteä Pässi, Savonrannantie 12 A
Postinumero ja -toimipaikka: Heinävesi, Vihtari

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut