UNELMAKAUPPA -opintomatka Islantiin

UNELMAKAUPPA -opintomatka Islantiin

30.10.2018 - 03.11.2018

Maaseutuyrittäjä, lähde mukaan Unelmakauppa - elintarvikkeesta euroja -hankkeen opintomatkalle Islantiin 30.10. - 3.11.2018

Maaseutuyrittäjä, lähde mukaan Unelmakauppa - elintarvikkeesta euroja -hankkeen
 

Opintomatkalle Islantiin 30.10 - 3.11.2018


Paikkoja rajallisesti! Ilmoittautumiset 6.8 mennessä käyttäen alla olevaa sähköistä lomaketta. Katso matkan tarkat tiedot Matkaohjelmasta
 
Matkalla tutustumme islantilaiseen elintarviketuotantoon. Islantilaiset pientenkin tuottajien elintarvikkeet ovat löytäneet hyvin vientimarkkinoita ja perinteisillä islantilaisilla tuotteilla on tehty Skyrin kaltaisia läpimurtoja USA:ssa ja Euroopassa. Islannista löytyy erinomaisia esimerkkejä eri toimijatahojen onnistuneesta yhteistyöstä, jolla on edesautettu paikallisten elintarvikkeiden näkyvyyttä ja menekkiä. Tällaisia ovat mm. Islandic Lamb, jossa tuottajat ovat yhdistäneet markkinointinsa yhteisen brändin alle ja lihatuotteita viedään myös ulkomaille. Yhdessä kasvavan matkailun kanssa on rakennettu tiivistä yhteyttä ja lisätty tuotteiden tarjontaa matkailuyrityksissä sekä matkailijoiden epäsuoraa tuotevientiä.
 
Saamme ideoita Suomessakin keskeisten elintarvikkeiden tuotekehitykseen ja jatkojalostamiseen: puutarhakasvit, marjat, vilja ja luonnontuotteet sekä maito- ja lihatuotteet. Yrittäjät saavat uusia tuote- ja pakkausideoita. Opimme hyödyntämään raaka-aineeseen, alkuperään, arktisuuteen ja kestävyyteen liittyviä tekijöitä yritystarinoissa ja tuoteviestinnässä. Saamme malleja verkostomaisesta brändi- ja markkinointiyhteistyöstä sekä elintarvikkeiden tiiviimmästä kytkemisestä osaksi matkailua ja epäsuoran viennin osuuden kasvattamisesta. Tutustumme islantilaisten yritysten tapaan hyödyntää digitaalisia kanavia tuotteiden markkinoinnissa. Uusien tuote- ja pakkausideoiden lisäksi saamme ideoita brändi- ja lisäarvotekijöiden esilletuomisessa sähköisissä markkinointikanavissa.
 
Matka toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan alueella toimivan Maatilat digiaikaan -hankkeen kanssa. Hankkeessa on mukana mm. uusmaalaisia kasvinviljely-, matkailu- ja hevostiloja, sekä elintarvikkeiden jatkojalostajia. 
 
Matkan perushinta eteläsavolaisille Unelmakauppa -hankkeen osallistujille on 650 € + alv 24%/henkilö
Hankkeen tukemaan hintaan sisältyy:
 • Icelandairin reittilennot Helsinki-Keflavik-Helsinki turistiluokassa 
 • matkustajamaksut ja lentokenttäverot
 • lentokenttäkuljetukset Islannissa
 • matkatavarat (käsimatkatavara 8 kg ja kirjattava matkatavara 1 x 23 kg)
 • bussikuljetukset matkakohteessa ohjelman mukaisesti
 • majoittuminen jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisin
  Reykjavikissa Keahotel Reykjavik Lightsissa (30.10. ja 2.11)
  Hveragerdissa hotelli Eldhestarissa (31.10. – 1.11)
 • ohjelmassa mainitut tai niitä vastaavat vierailukohteet
 • suojavarusteet ammattikohteissa
 
Perushinnan lisäksi laskutetaan
 • Hyvätasoisia, paikallista raaka-aineista toteutettuja yhteisiä ruokailuja (3 lounasta + 3 illallista) sekä käynti geotermisessä kylpylässä Secret Lagoonissa. 
  Arviohinta tässä vaiheessa 260 € + alv 24%/henkilö. Hinta varmistuu elokuun aikana.
 • Liityntäbussikuljetuksen hinta Savonlinna-Helsinki ja Helsinki-Savonlinna ilmoittautumisen yhteydessä varauksen tehneille 50 € +alv24%/henkiö.
 
Varausmaksun (350 € + alv 24 %) eräpäivä on 9.8. Loppumaksu erääntyy 7.9.2018.
 
Yhteistyökumppanimme matkan järjestämisessä on Travel Specialist Group Oy. Peruutustilanteissa noudatamme matkatoimiston peruutusehtoja. Huom. suosittelemme hankkimaan matkavakuutuksen, josta voi hakea korvausta mahdollisesta matkan peruuntumisesta aiheutuvista kuluista esimerkiksi sairastumistapauksessa.
 
Oikeus muutoksiin pidätetään.
 
Ilmoittautumiset 6.8 mennessä käyttäen alla olevaa sähköistä lomaketta.
 
Muutokset ja peruutukset on ilmoitettava viipymättä ProAgria Etelä-Savon toimistoon maanantaista perjantaihin klo 8-16 sähköpostilla marjo.h.laitinen@proagria.fi.
 
Lisätietoja opintomatkasta
Kirsi Mutka-Paintola 
puh. 043 826 7882, kirsi.mutka-paintola@maajakotitalousnaiset.fi 
hankkeen facebook -sivulta: Unelmakauppa - elintarvikkeesta euroja
 
Unelmakauppa-hanke on Etelä-Savon maakunnan alueella toimiva koulutushanke. Tavoitteena on parantaa maaseutuyrittäjien osaamista omalla tilalla tuottamiensa maataloustuotteiden arvon lisäämiseksi ja jalostusasteen kasvattamiseksi. Haemme maaseutuyritysten kannattavuuden ja kilpailukyvyn kehittymistä ja elintarvikkeesta lisää euroja. UNELMAKAUPPA -elintarvikkeesta euroja -hanke
Unelmakauppa-hanketta toteuttaa Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Savo ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti ajalla 1.1.2016 – 31.12.2018. Hankkeen päärahoittajat ovat Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja alueiden ELY-keskukset. 

Tapahtuman ajankohta: 30.10.2018 06:00 - 03.11.2018 21:00
Hinta: Perushinta 650 € + alv 24%/henkilö Unelmakauppa -hankkeen osallistujille
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut