Valmennus maatilayrittäjänä aloittaneille nuorille

Valmennus maatilayrittäjänä aloittaneille nuorille

09.04.2020

Sparrausta toiminnan käynnistämiseen, kehittämiseen, johtamiseen ja talouden haltuunottoon! Aloitus etätapaamisena MS Teamsilla.

Omistajanvaihdoksen tehneiden nuorten pienryhmävalmennus käynnistyy 9.4. etäkokoontumisella Teamsin kautta

 
Nyt kannattaa osallistua, vaikka kevät muuten kiireistä aikaa onkin – aikaa ei kulu autolla ajamiseen! 
 
Oletko äskettäin yritystoiminnan ja maanviljelyn aloittanut eteläsavolainen nuori maatilayrittäjä?

Tule mukaan pienryhmävalmennukseen, jossa saat tukea toiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä sekä varmuutta  yritystoiminnan pyörittämiseen. Pienryhmässä keskitytään asioihin, jotka tulevat tai ovat tulleet eteesi heti alkumetreillä. Keskiössä ovat strategian ja vision työstäminen, talouden hallinta sekä tulevien investointien suunnittelu. Otamme myös pintaraapaisua johtamiseen. Saat ohjausta asiantuntijoilta ja samalla mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia muiden samassa vaiheessa olevien yrittäjien kanssa.

Valmennukseen kuuluu 6 ryhmäpäivää sekä 1 tilakohtainen ohjauspäivä. Tarkempi sisältö ja aikataulu sovitetaan osallistujien tarpeisiin.
Aloitus 9.4. klo 10-14.
Jos olet epävarma Teamsin käytöstä, voit ottaa yhteyttä asiantuntijaamme ja sovitaan yhdessä Teamsin kokeilukäyttö ennen pienryhmän alkua. 
 
Kokonaisuuden hinta on 350 euroa/tila + alv 24 %. Yrityksestä voi osallistua useampi nuori samalla hinnalla. Ilmoittaudu alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.
 
Lisätietoja:
Jenni Vattulainen, p. 044 431 4170, jenni.vattulainen@proagria.fi
Vuokko Ahonen, p. 040 524 9945, vuokko.ahonen@proagria.fi
Arto Karila, p. 040 182 7162, arto.karila@proagria.fi
 
Valmennus on osa Uutta virtaa -hankkeen toimintaa. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Etelä-Savon ELY-keskus sekä Etelä-Savon kunnat.
 
Tapahtuman ajankohta: 09.04.2020 10:00
Lähiosoite: Tarkentuu osallistujien mukaan
Postinumero ja -toimipaikka: Etelä-Savo
Hinta: 350 €/tila + alv 24 %
Sukunimi Etunimi
Tietoa käytetään hankeseurantaan.
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Palvelut