SATOA-ruokakulttuurifestivaali on Vuoden ilmiö Kuopiossa

SATOA-ruokakulttuuritapahtuma Kuopiossa

Kuopion kaupunki jakoi kaupungin perustamispäivänä 14.11. erilaisia huomionosoituksia.

SATOA-ruokakulttuurifestivaalin puuhanaiset yrityskoordinaattori Ilona Sares ja hankepäällikkö Helena Lehtoaro ProAgria Pohjois-Savosta, maa- ja kotitalousnaisista sekä tuottaja, yrittäjä Anja Lappi, Anja Productions Ky saivat Vuoden Ilmiö -kunniakirjan tunnustuksena suuren suosion saavuttaneen SATOA-ruokakulttuurifestivaalin toteuttamisesta.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran. Mukana oli 12 ravintolaa, jotka möivät kahden päivän aikana 17 000 ruoka-annosta. Järjestäjien arvion mukaan kävijämäärä oli yli 20 000.  SATOA tapahtumaa markkinointiin ennakkoon yhteisöllisenä tapahtumana ja siinä se onnistui loistavasti. Ensimmäistä kertaa Kuopion toriremontin jälkeen eri-ikäiset kävijät nauttivat hyvästä ruoasta, musiikista, viinistä ja viettivät aikaa yhteisen pitkän pöydän ääressä uudella kävelykatuosuudella.

Lue aiheesta lisää: www.satoa.fi

Jaa