Vastuullisuudesta kasvua ja kannattavuutta Tuotamme ruokaketjuun yhtenäisen näkemyksen vastuullisuudesta, sen kehittämistavoitteista sekä selkeästä viestinnästä kuluttajille.
Vespaikka - vesistömaisemat vetovoimatekijänä Etelä-Savossa Vespaikka kertoo eteläsavolaisen vesistömaiseman tarinaa ja vahvistaa sen merkitystä alueidentiteetin rakennusmateriaalina ja matkailun veto
Hiili hallintaan - ravinne ruokkimaan Kestävä tuotanto suomalaisen ruoantuotannon perustana tänään ja tulevaisuudessa.
ProKasvu Tuemme maaseudun pienyrityksiä ja yritystoimintaa suunnittelevia henkilöitä verkostomaiseen ja kannattavaan yrittäjyyteen.
Digiportaat - digitaalisuudella kasvua liiketoimintaan Haluatko tietää yrityksesi digitaalisen osaamistason ja kehittyä? Nouse Digiportaille!
MaiLi - Maitoa ja Lihaa Etelä-Savosta Koulutusta maito- ja lihayrityksille. Tavoitteena kannattavuuden ja tuottavuuden nosto.
Ruokailusuositukset käyttöön Tavoitteena on tiedottaa koulu- ja varhaiskasvatuksen ruokailusuosituksista sekä uudistetusta koulumaito- ja hedelmätuesta.
Terveyttä edistävät välipalat koulujen ja kotien yhteistyönä Hankkeessa luotiin ja testattiin ruokakasvatuksen toimintamalleja sekä edistettiin ruokakasvatustyötä kouluissa.
Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin 2017 - 2019 Tietoa ruokahävikistä, ruoan vesistövaikutuksista ja vesistöjen hoidosta.
Elävää maaseutua taajamiin -toimintamalli Toimintamalli päiväkotien ja koulujen läheisten luonnonmukaisten julkisten alueiden hoitamiseksi laidunnuksella
Maistuva Etelä-Savo -perinneruokien tuunauspajat Hanke on päättynyt, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten hankkeessa tuunattiin Rättänä ja muita perinneherkkuja 2000-luvulle
Byrokratian hyödyntäminen maatilan/maaseutuyrityksen toiminnassa ja johtamisessa -hanke Hanke on päättynyt 30.6.2018