Kasvinsuojeluruiskujen testaus 2020

Kasvinsuojeluruiskujen testaus 2020

15.04.2020 - 23.04.2020

Testaustilaisuudet 15.4. alkaen eri puolilla Etelä-Savoa

Kasvinsuojeluruiskujen testaus 2020 Etelä-Savossa

Kasvinsuojeluruiskujen testauksia järjestetään ensi keväänä Etelä-Savon alueella useammalla eri paikkakunnalla. Tarkkoja testauspaikkoja ei vielä ole määritetty, vaan ne määritetään siinä vaiheessa, kun tulee tarpeeksi tilauksia. Ole yhteydessä, jos haluat tilata ruiskuntestauksen.  Vuonna 2020 tehty testaus on voimassa vuoteen 2025 saakka, mutta vuonna 2021 testausväli muuttuu kolmeen vuoteen

Testaukseen valmistautuessa tulee huolehtia siitä, että testattava levitysväline on puhdistettu, voimanulosoton nivelakseli suojattu ja letkut tiiviitä. Säiliössä on oltava puhdasta vettä puolet säiliön tilavuudesta.

Testaajalta on saatavilla eri ruiskumalleihin myös varaosia kuten uusia suuttimia, suutinrunkoja, liittimiä, painemittareita, sihtejä, O-renkaita ja tiivisteitä yms. Ilmoita mielellään jo etukäteen, jos tarvitset jotain tiettyä osaa.

Koronatilanteen huomioiminen

Asiakkaiden ja oma terveytemme on pääasia. Huomioimme testaustilanteessa viranomaisten voimassa olevan ohjeistuksen. Testaus tapahtuu ulkona, joten sen voi toteuttaa kuten ulkoilun ylipäänsä kunhan noudatetaan seuraavia ohjeita: pidetään vähintään kahden metrin turvaväli, pestään kädet huolellisesti saippualla ennen testaukseen tuloa, yskitään/aivastetaan nenäliinaan tai hihaan ja siirretään testausta, jos itsellä tai kotona/toimistolla/tilalla on pieniäkään oireita.  Jaamme testausaikoja siten, että paikalla on kerrallaan testaaja ja testattavan kaluston kuljettaja.

Hinta

Kasvinsuojeluruiskuja testataan yhteistestauksin, joka on sinulle edullisempi vaihtoehto. Tällöin hinta on 120 €/ruisku sekä matkakulut, jotka jaetaan osallistujien lukumäärän mukaan tasan. Tarpeen tullen tehdään myös yksittäisiä tilakäyntejä, jolloin hinta on 140 € + matkakulut. Hintoihin lisätään alv 24 %. Testauspaikat pyritään sijoittamaan siten, että kenellekään osallistujalle ei muodostu kohtuutonta ajomatkaa.

Alustavat aikataulut ja paikkakunnat

15.4. Mikkeli, Ristiina, Suomenniemi

14.4. Kangasniemi ja Pieksämäki

17.4. Juva

20.4. Savonlinna ja Enonkoski

21.4. Joroinen

22.4. Rantasalmi

23.4. Sulkava ja Puumala

Tarvittaessa järjestetään muitakin testaustilaisuuksia.

Ilmoittaudu joko alla olevalla lomakkeella tai suoraan yhteyshenkilölle. Ilmoittautuessa kysytään ruiskun malli. Mitä pikemmin ilmoittaudut, sitä nopeammin saamme vahvistettua testauspaikkakunnat. 

 

Testaajan yhteystiedot:

Tuomas Ruottinen, p. 043 826 7888

 

Tapahtuman ajankohta: 15.04.2020 10:00 - 23.04.2020 10:00
Postinumero ja -toimipaikka: Etelä-Savo, useita paikkakuntia
Hinta: Yhteistestaustilaisuudessa 120 €/ruisku. Tilalla testaus 140 €/ruisku. Lisäksi matkakustannukset. Alv 24 % lisätään.
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.
Luettele tässä, jos tiedät, että joku tietty varaosa tulee vaihtaa.

Jaa

Palvelut